Mand søges Dansk ordbog betydning

mand søges Dansk ordbog betydning

mandbar: forplantningsdygtig, giftefærdig, kønsmoden, nubil; viril, voksen BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som indeholder. NYT: Gammeldansk Ordbog for første gang offentligt tilgængelig – i en midlertidig udgave. Der kan søges på opslagsord både med Gammeldansk Ordbogs. (ung) mand der arbejder som medhjælper på en gård, et gods e.l. (især hist.); BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som indeholder..

Porno rør buttet kvinde

Snig og Hvæs på sporet. Den Danske Ordbog 2. Retskrivningsordbogen articles div span. Eksempler ung mand   klog mand   rig mand   voksen mand   stærke mænd   gammel mand   fremmede mænd   rigtige mænd   mænd og kvinder. Info Hjælp til søgning. Svar fra sprognævnet elske Er det korrekt at sige at man elsker genstande, eller kan man kun elske levende væsner?

mand søges Dansk ordbog betydning

svans sb., -en, -e, -ene (hale; NEDSÆTTENDE homoseksuel mand) BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som indeholder former. (erhv.) kvindelig mellemleder i en butik e.l.; jævnfør førstemand BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som Vi søger .. dygtig 1. Søgning på “kone” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. mand og kone ikon for korpussøgning..

Find et ord Skriv et ord i søgefeltet og tryk retur eller klik på knappen  Søg. Se også menneske   manner. Gammeldansk Ordbog redigeres af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab med støtte fra Kulturministeriet Om Gammeldansk Ordbog Gammeldansk Ordbog er en videnskabelig ordbog over middelalderens danske sprog. Alfabetisk rækkefølge Artikler mv. Andre ordbøger Hvis et ord ikke findes i ordbogen, er det ikke nødvendigvis fordi man har stavet det forkert eller at det ikke findes. Ordmuseum Ord der allerede var gamle i gamle dage Ord der ikke har været brugt i rigtig lang tid Gammeldags sprog Ordene på denne side optræder i Den Danske Ordbog med den redaktionelle forkortelse gl. Det kan også være at ordet ikke er taget med i ordbogen. Japanerne kunne lide den vestjyske livsstil med underspil, ydmyghed — og at en mand er en mand og et ord et ord BerlT Berlingske Tidende avis Den Danske Ordbog 2. Råd og regler Retskrivningsregler 3.

mand søges...
Lars Bo Olesen - Vaner, Dit Liv I En Nøddeskal (Åbenkirke 12.15 Fra Start Til Slut)


Hvad er kusse store dildo


LINKS Opslagsværker og ordbøger. Hvis et ord optræder i en anden af Det Danske Sprog- og Litteraturselskabs ordbøger, vises et direkte link til den eller de ordbøger hvor det optræder. Jeg venter på en kone; Se og Hør blad , Videre til indhold Videre til menunavigation.

mand søges Dansk ordbog betydning